Smoothie μπανάνα με τζίντζερ και φυστικοβούτυρο

Βίντεο: Smoothie μπανάνα με τζίντζερ και φυστικοβούτυρο


Ένας ωραίος τρόπος να γεμίσεις ενέργεια μετά από προπόνηση. Ναι, ναι έφτασε η μέρα που θα το γράψω κι αυτό. Δείτε το βίντεο με το smoothie.

Το τελευταίο διάστημα έχω βάλει σκοπό να αυξήσω τη γυμναστική (το οποίο σημαίνει από το μηδέν να την κάνω 1, 2, 3 κοκ) στη ζωή μου. Κάτι τα χρόνια που περνούν, κάτι που θέλω να προλάβω τον αυχένα που δεινοπαθεί καθιστός στο γραφείο (είναι κι άλλα εντελώς αυτάρεσκα και ναρκισσιστικά) είπα να ξεκινήσω. Δύσκολο πράγμα, αλλά πραγματικά το χρειάζομαι.

Στη διαδικασία αυτή έρχονται να κολλήσουν άψογα τα smoothies που έτσι κι αλλιώς λατρεύω. Η μπανάνα λοιπόν, αν θυμάμαι καλά από τη θητεία μου στο fitnesss ρεπορτάζ περιέχει κάλιο και είναι ό, τι πρέπει για ένα σνακ μετά από προπόνηση.

Σε 2 λεπτά, χτύπησα μπανάνα, γάλα, τζίντερ και φυστικοβούτυρο, πρόσθεσα και λίγες νιφάδες βρώμης και έτοιμο το ρόφημα.

Υλικά

1 μπανάνα
200 mlγάλα
1 κ.γ.τζίντζερ σε σκόνη
1 κουταλιάφυστικοβούτυρο
2 κουταλιές νιφάδες βρώμης

Το βίντεο με την εκτέλεση

Θα δείτε στο βίντεο πως πραγματικά δεν χρειάζεται και καμιά ιδιαίτερη γνώση… το μπλέντερ να είναι καλά!

Smoothie πρωτεΐνης με ροδάκινο [βίντεο]


Δεν υπάρχει τίποτε πιο δροσιστικό, θρεπτικό και πεντανόστιμο από ένα smoothie με ζουμερό ροδάκινο. Κλασικό και αγαπημένο το ροδάκινο, για εμένα το κατ’ εξοχήν φρούτο του καλοκαιριού. Οι συνταγές αυτές είναι από το περασμένο φθινόπωρο (μάλλον δυο φθινόπωρα πριν), όταν και έκανα διατροφή. Εξ’ ου και η σκόνη πρωτεΐνης, η οποία αν δεν συνοδεύεται από…

Smoothie μπανάνα – βερίκοκο


Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνες, κάλλιο και φυτικές ίνες που θα σου δώσουν όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η μέρα σου. Και μην γελιέσαι! Αυτό το smoothie πολύ γευστικό και ιδιαίτερα δροσιστικό.

Άφησε σχόλια και παρατηρήσεις