Μους χαλβά με σιρόπι βύσσινο

mous2

Μεταμόρφωσε τον παραδοσιακό χαλβά της Σαρακοστής σε ένα γλυκό με όλα τα αρώματα του σουσαμιού και πιο ανάλαφρη και υπέροχη γεύση. Στο εγγυώμαι πως είναι το πιο εύκολο γλυκό που ετοίμασες ποτέ.

Υλικά για  άτομα

  • 200 γρ. χαλβά βανίλια
  • 250 ml φυτική κρέμα για σαντιγί
  • Σιρόπι Βύσσινο

mous3

Προετοιμασία

  • Βάλε το χαλβά σε επεξεργαστή τροφίμων και θρυμμάτισε να γίνει σκόνη.
  • Χτύπησε την κρέμα να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
  • Ανακάτεψε τα δύο υλικά σε ένα μπολ με ένα σύρμα και σέρβιρε με σιρόπι βύσσινο

mous

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s