Αυγά γεμιστά με κρέμα μαγιονέζας και μπλε τυριού

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα αυγά που έμειναν στο μπολ της μαμάς τα πήρα για να δοκιμάσω ένα ορεκτικό που το… ορέγομαι εδώ και καιρό. Λέγονται deviled eggs και είναι μια πολύ καλή ιδέα για να σερβίρεις όσα κόκκινα αυγά έμεινα.

Ψάχνεις τρόπους να καταναλώσεις τα αυγουλάκια του Πάσχα; Δοκίμασε κι αυτό…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υλικά για 6 άτομα

  • 6 αυγά βρασμένα
  • 2 κ.γ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.γ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Μπλε τυρί στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου

Προετοιμασία

  • Καθάρισε τα αυγά όσο πιο προσεκτικά μπορείς για να μην διαλυθεί το ασπράδι.
  • Πάρε ένα μαχαιράκι και κόψε τα αυγά κατά μήκος να ανοίξουν στα δύο. Βγάλε τους κρόκους και άφησε στην άκρη.
  • Βάλε σε ένα μπολάκι τους κρόκους, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Πρόσθεσε και το τυρί και λιώσε με ένα πιρούνι. Ανακάτεψε να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
  • Βάλε την κρέμα σε κορνέ και γέμισε τα ασπράδια. Σέρβιρε

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tip no. 1: Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό αυτή η συνταγή. Αυτοσχεδίασε με τα αγαπημένα σου υλικά, φροντίζοντας απλά να παραμένει σφιχτή η κρέμα του κρόκου, ώστε να μπορείς να την σερβίρεις μέσα στα ασπράδια.

Advertisements

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s