Πασχαλίτσες με ντομάτα και ελιά

pasxalitsa_square

Το παν σε ένα τραπέζι και στη μαγειρική είναι η φαντασία. Δεν ισχυριζόμαστε πως ανακαλύψαμε την πενικιλίνη, όμως το να βάζεις λίγο χρώμα και χαρούμενη διάθεση στα πιάτα σου είναι πάντα διασκεδαστικό.

Πασχαλίτσες της λαμπρής ή κατά το αγγλικόν ladybugs για να ξεκινήσει το πασχαλινό γεύμα και μέχρι να είναι έτοιμο το αρνάκι ή το κατσίκι της σούβλας.

 

Υλικά

pasxalitsa_ylika

 

  • Nτοματίνια cherry
  • Tυρί κρέμα
  • Eλιές
  • Ξερός μαϊντανός
  • Στρογγυλά κρακεράκια
  • Τυρί κρέμα

Προετοιμασία

 

orektika_pasxa2

  • Για κάθε πασχαλίτσα θα χρειαστείς 1/2 ντοματίνι, 1/4 από μια ελιά, ένα κρακεράκι στο οποίο θα αλείψεις τυρί κρέμα και για το «γρασίδι» βάλε ξερό μαϊντανό. Θα του  δώσει εκτός από χρώμα και τέλειο άρωμα.
  • Για τα μάτια πάρε μια οδοντογλυφίδα και βάλε λίγο τυρί κρέμα, και για τις «βουλίτσες» λιώσε με το πιρούνι σου λίγη ελιά και πάλι με μια οδοντογλυφίδα βάλε μικρά κομματάκια.
  • Έτοιμη η πασχαλίτσα σου!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s