Food For Good! Το πιο καλόκαρδο food blog event επιστρέφει…


food4good_video_wide

Η πρώτη μας απόπειρα σαν blogger της πρώτης δημοτικού ήταν για ένα αγαπημένο event στο οποίο βάλαμε όλη μας την αγάπη και την τέχνη. Λίγο πριν το τρίτο Food4Good, που τείνει να γίνει θεσμός και μιας και έγινε θέμα και στην τηλεόραση, δεν μπορούσαμε να μην το θυμηθούμε και πάλι. Δες το βίντεο της εκπομπής 4G για το δεύτερο Food4Good!

Αν και η Νατάσα με κοροϊδεύει για τη σχέση μίσους με τα γένια μου (τα έχω ξετινάξει στο τράβηγμα), αυτή τη φορά θα βλογήσουμε τα γένια του Cookle IT. Περάσαμε υπέροχα, γνωρίσαμε πολλούς food bloggers που δεν είχαμε την τύχη να τα πούμε πάνω από κάποιο φαγητό και βοηθήσαμε το «Μαζί για το Παιδί». Αλλά θυμόμαστε το Food4Good και για έναν ακόμη λόγο. Επειδή επιστρέφει και πάλι…

Την εκδήλωση κάλυψε η Δημόσια Τηλεόραση, με ένα εκτενές ρεπορτάζ. Βρήκαμε το βίντεο στη σελίδα τους στο Facebook και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν.

foodforgood2

Οι guest bloggers, εκτός από εμάς, που συμμετείχαν σε αυτή τη δεύτερη διοργάνωση ήταν οι εξής:

Μάριον Παστριμά (http://cookingandart-marion.blogspot.gr/)
Νικολέτα Φιλιππίδη (http://www.yummymommy.gr/)
Κατερίνα aka Foivi Geller (http://donkeyandthecarrot.blogspot.gr/)
Μαρίνα Κουκουράκη (http://marinaslifefamily.blogspot.gr/)
Μαρία Κοκκίνου (http://cookandfeed.blogspot.gr/)
Δώρα/Μαριέττα (http://www.bakemesoftly.com/)
Χρήστος Λουκάς (http://laxanokitsos.blogspot.gr/)

Και φυσικά οι γνωστές-άγνωστες Food Bloggers που είναι πάντα πίσω από αυτή την ωραία πρωτοβουλία:

Εύα Μονοχάρη: Funky cook
Άρτεμις Τσίπη: Wonderfoodland
Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου-Μαραγκουδάκη: Sabor by Conna
Έλενα Σμπώκου: Elena’s Cooking
Αθηνά Πάνου: Sugarbuzz
Εμμανουέλα Κόκκαλη: Eating Around
Ελένη Βονισάκου: The Foodie Corner
Μαριλίτα Χατζηβασιλείου: Gourmelita

Κι εδώ πρέπει να πω σαν Λευτέρης (πάντα ήθελα να κάνω πρόλογο σαν να παραλαμβάνω Oscar) ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στην Εύα που με εμπιστεύτηκε και που μου έδειξε τον δρόμο για το food blogging και στο αγαπημένο μου το Αρτεμάκι που είναι πραγματικός μέντορας και ποτέ δεν παραπονιέται και ας τη ρωτάω κάθε τρεις και λίγο ό, τι μου κατέβει στο μυαλό.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
Η ανάρτηση του βίντεο ήρθε πάνω στην ώρα. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Τι εννοώ; Το Food4Good επιστρέφει αυτή την Κυριακή με μια νέα το ίδιο γευστική εκδήλωση. Το τρίτο sequel του θα λάβει χώρα στην Κηφισιά και ανυπομονούμε να πάμε –  ως επισκέπτες αυτή τη φορά – να δούμε τις φιλενάδες μας, να περάσουμε καλά και να στηρίξουμε το νέο καλό σκοπό του.
food4good3
Την Κυριακή 13 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 15:00 μεταμορφώνουν σε ένα μοναδικό χώρο παιχνιδιού την οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά. Η ομάδα του Food4Good και οι προσκεκλημένες τους σε συνεργασία με τις μαμάδες του 4momsgr και τη Fanta μαγειρεύουν για όλους, στηρίζουν και αναδεικνύουν το πρόγραμμα της Fanta και του Ερυθρού Σταυρού για τις μονογονεϊκές οικογένειες συμμετέχοντας σε ένα Family Street Party για μικρούς και μεγάλους! Μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι… Όλοι για έναν και ένας για όλους.Εμείς θα πάμε… εσύ; Μάθε περισσότερα για το event στη σελίδα του facebook με ένα «κλικ» εδώ
Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να μην έχεις ακόμη δοκιμάσει τη σαλάτα μαργαρίτα που είχαμε σερβίρει στο δεύτερο food4good; Τι; Δεν την έχεις; Κάνε «κλικ» εδώ για να δεις τη Σαλάτα μαργαρίτα σε φύλλα από σικορέ.

Άφησε σχόλια και παρατηρήσεις