Πάμε για ψώνια στο super market! Ανακαλύψαμε τον τρόπο να μας… στοιχίζει πιο φτηνά


pockee-super-market-cookle-it-wide

Πόσο γκατζετάκιας είσαι; Πόσες εφαρμογές τρέχουν στο κινητό σου; Κι εγώ και η Νατάσα τρελαινόμαστε για νέα application (θέλουμε να γίνει και το Cookle It μια μέρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα). Τι βρήκαμε λοιπόν… Υπάρχει μια εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις αν είσαι εσύ ο “κουβαλητής” της οικογένειας. Εμείς την ανακαλύψαμε ψωνίζοντας για τις συνταγές του Cookle it και κυριολεκτικά μας έλυσε τα χέρια. Γιατί; Γιατί όσο ήμασταν στο super market και επιλέγαμε τα υλικά για τις επόμενες συνταγές, το κινητό μας έβαζε λεφτά στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Όχι, όχι μην τρέξεις να κλείσεις τη σελίδα, δεν είναι spam. Ένας πεινασμένος ποτέ δεν σπαμάρει του έτερους εξερευνητές των καλών συνταγών. Πρόκειται για την νέα εποχή στα εκπτωτικά κουπόνια, μέσω του έξυπνου κινητού σου. Και μας αρέσει πολύ.

Γνώρισε το Pockee

Θυμάσαι που η μαμά είχε πάντα χάρτινα κουπόνια για να παίρνει τα απαραίτητα του super market με έκπτωση; Ή αν δεν ήταν η μαμά σου, σίγουρα θα ήταν κάποια κυρία μπροστά σου στο ταμείο – που σε καθυστερούσε αφόρητα δίνοντας στην ταμεία τα κουπόνια κι εκείνη να τα εξετάζει αν είναι αυθεντικά, να τα σκανάρει, να ανοίγει το σακουλάκι με όλα τα κουπόνια, να ψάχνει για στιλό να υπογράψει το κουπόνι και γέεεμιζε η ουρά. This… LAST YEAR!

unnamed

Τα παιδιά που σκαρφίστηκαν το Pockee (ναι καλέ, ελληνικό, ελληνικότατο είναι) σου δίνουν την νέα πρόταση στην οικιακή οικονομία. Με τη βοήθεια του κινητού σου θα κερδίζεις έκπτωση σε κάθε αγορά από το super market, χωρίς να μπλέκεσαι με χαρτάκια, κουπόνια, την ταμεία που δεν σκαμπάζει και ό, τι άλλο μπορεί να σου τρώει απελπιστικά πολύ χρόνο. Εσύ και το κινητό σου, θα έχετε τελειώσει την δουλειά και χωρίς κανείς να το ξέρει, θα έχεις εξοικονομήσει χρήματα.

Το know how της εφαρμογής

Έχεις πολλές απορίες και το καταλαβαίνω. Θα σου τις λύσω όμως σε τρία βήματα. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να εξοικονμείς χρήματα από τις αγορές σου στο super market.

1. Κατεβάζεις την εφαρμογή, είτε έχεις android, είτε iPhone. Μόλις την έχεις στο κινητό σου, απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και φτιάχνεις το προφίλ σου στο Pockee.

2. Μπαίνεις στη λίστα με τα super market που υποστηρίζουν την εφαρμογή (είναι δεκάδες και ανάμεσά τους και μεγάλες αλυσίδες, που σημαίνει πως θα έχεις σίγουρα κάποιο στην περιοχή σου) και επιλέγεις σε ποιο θέλεις να πας.

3. Είσαι στο super market. Κάνεις check in (όχι, δεν το βγάζει βούκινο και στο facebook πως είσαι στα αλλαντικά του Πριζουνίκ) και ξεκινάς τα ψώνια. Η μεγάλη λίστα τροφίμων και άλλων προϊόντων γενικής χρήσης ανοίγει στο κινητό σου. Εσύ δεν έχεις παρά να σκανάρεις, πριν την ταμεία, τα προϊόντα που βάζεις στο καλάθι σου. Αφού πληρώσεις στο ταμείο, εξαργυρώνεις την έκπτωση και από το κινητό σου – εδώ απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία της απόδειξης του ταμείου και έτσι αφού διασταυρωθεί η αγορά από το σύστημα της εφαρμογής, τα χρήματα της έκπτωσης μπαίνουν απευθείας σε έναν λογαριασμό που εσύ θα ορίσεις στην τράπεζα.

 

pockee-super-market-cookle-it-4

Η έκπτωση των Pockee κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του super market, αντίθετα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό σου και τα χρήματα που εξοικονομείς μπορείς να τα κάνεις ό, τι εσύ θέλεις. Είμαι σίγουρος για παράδειγμα πως η Νατάσα θα πάει στο τέλος του μήνα για παπούτσια ή ρούχα!! Και αν δεν ξεχνάς το Pockee θα μπορείς να εξοικονομείς έως και 44€ το μήνα από τα ψώνια του super market, αφού η λίστα περιλαμβάνει πράγματα που στάνταρ βάζεις στο καρότσι. Από μπίρες και αναψυκτικά, μέχρι μακαρόνια, ελαιόλαδο, φέτα, αλλαντικά κτλ.

To Cookle It στο super market

Όπως καταλαβαίνεις καλά όλα, αλλά αν δεν δοκιμάσεις κάτι, ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πήγαμε λοιπόν super market, αποφασισμένοι! Είχαμε τα υλικά για μια “θεϊκή τυρόπιτα” και θέλαμε να τα πάρουμε με έκπτωση.

pockee-super-market-cookle-it-1

Κάναμε check in στο super market της γειτονιάς και βρήκαμε τα προϊόντα που μας έκαναν για τη συνταγή. Α, να σημειώσω εδώ πως τα super market έχουν συνήθως και wifi, οπότε δεν θα καταναλώνεις ούτε και το 3G σου. Το δικό μας super είχε και συνδεθήκαμε με αυτό.

pockee-super-market-cookle-it-2

Βρήκαμε το βούτυρο και τα ανάμικτα τυριά (τα υπόλοιπα υλικά με τη συνταγή που έρχεται σε λίγες ημέρες) και τα σκανάραμε με το κινητό.

pockee-super-market-cookle-it-3

Στα plus της υπόθεσης; Μόλις τελειώσαμε τα ψώνια, εκτός από την έκπτωση, το pockee μας χάρισε και 3 ευρώ, ως bonus για την πρώτη χρήση του. Καλό;

 

pockee-super-market-cookle-it-6Είπαμε παίζει τυροπιτούλα… σε λίγες μέρες θα έχεις και τη συνταγή. Μήπως να πεταχτείς για τα υλικά; Μην ξεχάσεις και το κινητό σου ε;  Έκλεψα μια φωτογραφία από τη Νατάσα (και αν δεν με σκοτώσει) για να πάρεις μυρωδιά για τι μιλάμε!!! Σύντομα στο Cookle It.

pockee-super-market-cookle-it-5

Και η τυρόπιτα δεν είναι το μόνο που ψήνεται στο Cookle It. Μείνε εδώ και σύντομα θα κερδίσεις κι εσύ πολλά περισσότερα από το blog των πεινασμένων, εκτός φυσικά από τις αγαπημένες σου συνταγές. Μην με πιέζεις… δεν μπορώ να πω ακόμη περισσότερα!! 😉

3 σκέψεις σχετικά με το “Πάμε για ψώνια στο super market! Ανακαλύψαμε τον τρόπο να μας… στοιχίζει πιο φτηνά

Άφησε σχόλια και παρατηρήσεις